Warga Rusia Terkandas, Mencari Wanita Ini

Semalam kita dikejutkan dengan berita tentang warga rusia yang terkandas di Malaysia tidak dapat pulang ke negara asal dan tidak ada duit untuk makan.

Lelaki itu merupakan jurutera kargo yang terkandas di malaysia. Ceritanya viral apabila ada rakyat Malaysia yang berkongsi fotonya di media sosial. Dalam keadaannya menyedihkan dia telah memegang satu potongan kotak bertulis “I cant go home and have no money. i need a food” yang bermaksud saya tidak boleh pulang dan tiada duit. saya perlukan makanan.

Polis telah menyelamatkan lelaki itu dan dia telah dihantar ke kedutaan untuk dibawa pulang

Menurut Eza Nurbaiti individu pertama yang telah menyelamatkannya dengan memviral kan gambar dia berkata. Lelaki itu terus DM dan addnya di Facebook

Dengan caption “IN SHAA ALLAH ASBAB KITA BERSANGKA BAIK SESAMA MANUSIA.TUMPANG GEMBIRA HAPPY BILA ADA YANG BANTU DIA.

Eza berterima kasih sangat pada semua yang sudi bantu Eza share post Eza.masa tu eza nak cepat2 tu je Eza leh bantu.Eza tahu kita Rakyat malaysia ni sangat2 prihatin.tq semua korang mmg best”

Dalam waktu yang sukar ini, rakyat malaysia terutamanya tidak melupakan serta meminggirkan orang yang sedang dalam masalah. Anda memang terbaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *